Hairextensions (100% echt Haar)

Wij werken met zeer hoge kwaliteit hairextensions van Balmain en Socap. 100% Echt menselijk haar! Dit betekent dat je de hairextensions gewoon kan wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat je met je haar doet.

Het belangrijkste van het plaatsen van hairextensions, is het bespreken van jouw wensen. Wat je dagelijks met je haar doet? Föhn je je haar altijd of gebruik je liever een stijltang? Of geef je liever de voorkeur om je haar op te laten drogen en er weinig tijd aan te besteden, maar dat het toch mooi en goed zit? Wil je een haarverlening of juist een volumebehandeling?

Alles is mogelijk bij MB Creations.

Bij het plaatsen van de hairextensions houden wij altijd rekening met de vorm van het hoofd en de natuurlijke haargroei. Dit is bij iedereen anders, wat het plaatsen van hairextensions  dan ook tot maatwerk maakt. De hairextensions zijn onzichtbaar en niet schadelijk voor het haar.

Met de juiste verzorging van de extensions blijven zij langer mooi en heb je er langer plezier van. Na het inzetten van de hairextensions mogen zij 24 uur niet gewassen worden. De bontjes kunnen op die manier ook aan de binnenkant goed uitharden.

MB Creations hecht er veel waarde aan dat je optimaal kan genieten van je hairextensions.