BRUIDSKAPSELS

Jouw ideale bruidskapsel tijdens een proefsessie

Ja, IK WIL! Namens MB Creations, gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.

Je bruidskapsel is één van de belangrijkste dingen op je bruiloft. Er prachtig uit zien en heel de dag stralen, dat is MB Creations haarstyling. Samen een perfecte look creëren, zodat je in de spiegel kijkt en denkt: “Ja, dit ben ik”.

Tijdens een proefsessie!
Wij willen niets aan het toeval overlaten. Ruim van te voren nemen wij alle tijd om verschillende haarstijlen te laten zien. Jouw wensen en onze professionele kennis worden op elkaar afgestemd, zo creëren wij jouw DROOMKAPSEL! Uiteraard wordt alles vastgelegd op een persoonlijke stijlkaart, zodat het bruidskapsel precies zo wordt zoals wij hebben besproken op de proefsessie.

Ter inspiratie helpen wij jou alvast met een selectie van actuele bruidskapsels die wij op pinterest speciaal voor jou hebben geselecteerd. Ook vragen wij jou om zelf foto’s te zoeken zodat wij samen kunnen kijken welke richting wij op gaan. Niet elk bruidskapsel is geschikt voor elke bruid.

Stylen, krullen, invlechten, opsteken, you name it! Het is allemaal mogelijk bij MB Creations hair & make-up artist.

Touch-up
Een touch-up is ECHT een aanrader! Hoe fijn is het na een mooie en emotionele ceremonie een touch-up in te plannen. De meeste bruiden doen dit net voor of net na het diner. Ik kom op locatie net voor dat het grote feest begint en de avondgasten komen, je weer helemaal mooi en stralend maken. In de avond mag er ook best een wat zwaardere oogmake-up gebruikt worden en je haar misschien wel in een ander te gek avondkapsel. Zo heb je op jouw bruiloft 2 verschillende stijlen/bruidskapsels.

Wil je uitgebreide informatie en prijzen over de mogelijkheden? Ga dan naar onze pagina BRIDAL BEHANDELINGEN.

Tot binnenkort!